Concert Kerstproeverij

Op 15 december zijn we met onze harmonie de kerstproeverij gaan opluisteren. Er was veel volk zowel op het podium als ernaast.

Het was ook het eerste concert met onze nieuwe dirigent Jens Gaethofs. Het was een zeer geslaagd optreden in een gezellige kerstsfeer met herkenbare kerstliedjes zoals “Rudolph the red nosed reindeer”, “The First Noël”, “White Christmas”, enz.

Er kwamen enorm veel positieve reacties vanuit het volk. Zo hoorde ik de mensen naast mij bijvoorbeeld zeggen: Amaai, da’s ene grote groep. Waren die vroeger ook met zoveel? Oh en Wauw, dat klinkt goed, da’s toch schoon hè.

Als je vanuit de zaal keek was het ook een mooi zicht om zoveel mensen met die rode kerstmuts op het podium te zien zitten. En als die dan nog eens mooie muziek maken is het extra leuk.