Opendeur repetitie

In  september organiseert de harmonie een opendeur repetitie. De bedoeling hiervan is om muzikanten aan te trekken. Iedereen kan vrijblijvend komen kijken, luisteren, meespelen, uitproberen, informeren, …

De opendeur repetities gaan door op zondag 3 en 10 september van 10u tot 12u.

Waar: Aloysiuszolder (harmonielokaal), Koutermanstraat 1, 3570 Alken

We kijken er alvast naar uit om nieuwe muzikanten te verwelkomen!

Speel je een instrument? Aarzel dan niet om een kijkje te komen nemen. Elke nieuwe muzikant krijgt een meter/peter die haar/hem wegwijs maakt in de muziek en de vereniging. Onze vereniging heeft leden van alle leeftijden, dus je bent zeker niet alleen.

Heb je al jaren gedroomd om muziek te spelen, maar is het er nooit van gekomen. Vanaf september start de cursus muziekinitiatie!