Sinterklaasfeest gemeente

Op zaterdag 1 december 2012 zijn we met een aantal muzikanten Sinterklaas gaan verwelkomen in het Taeymanscentrum.

Dit is zeer goed verlopen en we hebben ons goed geamuseerd. De Sint was heel blij dat we er waren en heeft genoten van de leuke sinterklaasliedjes die we gespeeld hebben. Ook kinderen die aanwezig waren van Chiro Mikado, VKSJ en de Scouts vonden het heel erg leuk en hebben uit volle borst meegezongen.

Als dank kregen we van de Sint een heuse snoepzak.

Toen we moesten wachten op de Scouts kreeg Charles Gaethofs plots het idee om foto’s te gaan maken op de troon van de Sint. Zelf wou hij niet op de troon gaan zitten maar er was iemand anders die dit wel wou doen. Maar men gaat niet zomaar ongestraft op de troon van de Sint zitten. Voor hij het wist hing de zak van Sinterklaas over zijn hoofd.

Kunnen jullie raden welke Sint hier onder de zak zit?

Antwoorden kunnen gemeld worden bij Anja Maris ([email protected]) tot 20 februari.