Wat was er in mei te doen?

Na het showconcert heeft de harmonie niet stilgezeten. Er zijn tal van activiteiten…

Als eerste was er op 28 april de Sint-Jorisprocessie waarbij de muzikanten lieten zien dat ze zowel kunnen spelen als marcheren tegelijk. Dit is niet zo makkelijk als iedereen denkt. Nee, het is een ware kunst. De week erna zijn we een concert gaan geven in Gors-Opleeuw. Het was een prachtige zonnige dag na al dat regenweer, maar toch waren de muzikanten bereid om eerst even dat concert te spelen alvorens naar Alken-kermis te gaan.

Op zondag 26 mei zijn we een concert gaan geven aan het kasteel Mariagaarde in Hoepertingen om 16u. De zon was niet van de partij, maar gelukkig bleef de regen weg. We hebben een goed concert gegeven en het aanwezige publiek kon dat appreciƫren. Het slotevenement van de dag was dat alle muziekverenigingen die op deze dag een concert gegeven hadden een samenspel hebben gedaan waardoor iedereen verenigd werd.