huldiging muzikanten en bestuursleden

Op zaterdag 1 februari vond het ledenfeest plaats. We waren gestart met een misviering in Sint-Joris, waarna we naar ons lokaal zijn getrokken. Daar stond ons een gezellig ledenfeest te wachten. Eerst was er een receptie voorzien om nadien de voeten onder tafel te schuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd. Net voor het dessert vond de huldiging van enkele muzikanten en bestuursleden plaats.

leden

Peter Aerts werd gevierd omdat hij 15 jaar bestuurslid en 10 jaar voorzitter is. Jef Jeuris werd gehuldigd omdat hij 15 jaar penningmeester is. Leon Boussu kreeg het diploma omdat hij 55 jaar bestuurslid is. Vervolgens kreeg onze ondervoorzitter Lucien Barée het diploma voor 30 jaar bestuurslid. Nele en Anja Maris werden gevierd omdat ze 5 jaar secretaris respectievelijk bestuurslid zijn.

Ghislain Vandormael kreeg het ereteken voor 65 jaar muzikant en Luc Paque voor 60 jaar muzikant. Vervolgens waren er 4 leden die 15 jaar muzikant zijn, nl. Andres De Lombaerde, Nele Maris, Stijn Plessers en Robin Pouders.

We danken iedereen voor zijn inzet bij onze vereniging!