Reünieconcert was schot in de roos

Op zondag 5 juni organiseerde de Koninklijke Harmonie Sint-Aloysius Alken samen met jeugdharmonie Con Fuoco een reünieconcert. Iedereen die ooit meegespeeld heeft met de (jeugd)harmonie was van harte welkom.

Er was een hele mooie opkomst van zowel muzikanten die nog eens met de harmonie wilden meespelen als muzikanten die gewoon kwamen luisteren en anekdotes ophalen. Het is een gezellige dag geworden.  De harmonie speelde samen met 13 muzikanten die voor de gelegenheid hun instrument nog eens hadden vastgenomen. Dirigent Jens Gaethofs heeft alles in goede banen geleid.

Op deze dag moest er ook iets speciaals gebeuren en dat was de comeback van het trommelkorps. En ja hoor, er waren zelfs trommelaars van het eerste uur bij vertegenwoordigt.  Met een groepje van 15 trommelaars hebben ze het beste van zichzelf gegeven. Aan het applaus te horen was het een heel mooi optreden o.l.v. Jean Vanderspikken die voor deze gelegenheid nog een keer zijn dirigeerstokje in de hand nam.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de aanwezigheid op ons reünieconcert. Ondanks de drukkende warmte hebben we er een heel mooi concert van gemaakt wat door iedereen werd geapprecieerd.