showconcert was een schot in de roos!

Het Eurovisiesongfestival was een groot succes. Zowel de jeugdharmonie als de harmonie hebben het beste van zichzelf gegeven.

In het eerste deel lieten de jeugdharmonie en de harmonie horen wat ze in hun marge hebben. Er werd muziek gebracht uit verschillende landen, maar ook een aantal medley’s waar een song van het Eurovisiesongfestival in verborgen zat.

In het tweede deel kwamen er dan Laura Aussems, Peter Aerts en jeugdkoor Turn it Up bij, die hun zangtalenten hebben laten horen met begeleiding van de harmonie. Als we het publiek mogen geloven, was dit een zeer fijne ervaring.

Ook het thema van volgend jaar werd prijsgegeven, nl. filmmuziek. We hopen u allen volgend jaar te mogen ontmoeten!

De foto’s vinden jullie hier alvast.