Studieweekend aan zee

2059

Van vrijdag 25 september tot en met zondag 27 september zijn we met de harmonie op studieweekend in Oostende geweest. Dit naar aanleiding van de Vlamo-orkestwedstrijd waar we in november aan zullen deelnemen. Een verslag en foto’s vind je hieronder.

Op vrijdagavond vertrokken we vanuit Alken richting Oostende. Daar aangekomen konden we nog genieten van een warme maaltijd waarna ieder naar eigen smaak zijn vrije tijd kon invullen. Zaterdagmorgen om 9u was de eerste repetitie waar iedereen klaar was om erin te vliegen. Tegen zaterdagnamiddag konden we al heel wat nieuwe muziek spelen. Daarna was het even tijd om het hotel of de kust wat te verkennen. Na het avondmaal was er tijd voor een quiz voor alle generaties. Jong en de al wat oudere moesten samen in teamverband de opdrachten volbrengen om zo uit te maken wie het sterkste team was.

Zondagvoormiddag lieten we dan aan de hotelgasten horen wat we gerepeteerd hadden, ook reeds gekende muziek kwam aan bod. En als we de hotelgasten mogen geloven, was het een zeer geslaagd concertje. Daarna konden we nog een laatste keer uitwaaien aan de kust om dan terug in de bus richting Alken te vertrekken. We kijken alvast uit naar de volgende editie!!!