Kerstconcert

Op zaterdag 28 december gaf de Koninklijke Harmonie St-Aloysius een spetterend kerstconcert. De toeschouwers waren enthousiast en de muzikanten hebben hun beste beentje voorgezet. Dit kan je ook zien op de foto’s.

We wensen iedereen dan ook het beste voor het nieuwe jaar!

In het eerste deel kwamen er stevige harmoniewerken aan bod en in het tweede deel was er plaats voor heel wat traditionele kerstmuziek. Deze afwisseling werd zeer gesmaakt door het publiek. Voor onze trompettist Tristan was het zijn eerste concert en voor onze slagwerker Bernd zat er een heuse solo in.

Tijdens de pauze en na het concert konden de gasten genieten van een lekker stukje gebak en een drankje. We willen dan ook iedereen bedanken die iets gebakken heeft. Maar ook de helpende handen de dag zelf verdienen een dikke pluim.

Na dit geslaagde concert, vliegen we er weer in om ons voor te bereiden voor ons showconcert dat doorgaat op zaterdag 12 april. Hopelijk mogen we jullie hier ontmoeten!