jeugdharmonie sluit werkjaar af

Deze diashow vereist JavaScript.

Op vrijdag 3 juli heeft de jeugdharmonie haar werkjaar afgesloten met een leuke activiteit. Ondanks het warme weer besloten we toch om richting Tessenderlo te trekken om er te railbiken. Dit was heel plezant. Daarna zijn we samen gezellig frietjes gaan eten om vervolgens terug richting Alken te trekken. In de speeltuin kon iedereen zijn zin doen. Enkelen zijn nog gaan waterfietsen, anderen hebben zich nog uitgeleefd op de go-carts en nog anderen hebben wat geluierd in de schaduw. Kortom het was een heel plezante dag!

Nu kijken we uit naar het muziekkamp dat doorgaat van maandag 27 juli t.e.m. vrijdag 31 juli. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Dus wie er snel bij is, kan nog deelnemen. Meer info op onze website!

We willen iedereen via deze weg een fijne vakantie toewensen en hopen jullie terug te zien op maandag 31 augustus bij onze eerste repetitie in het harmonielokaal!