Con Fuoco in volle voorbereiding

00cc

De jeugdharmonie Con Fuoco is in volle voorbereiding voor het showconcert Kings & Queens. Zoals de titel al doet vermoeden zal het een gezellige avond worden tussen de koningen en koninginnen. De nieuwe dirigente Marjoke Swinnen liet dinsdag alvast weten aan de muzikanten dat ze een verrassing in petto heeft wanneer ze goed oefenen voor het concert. Alle muzikanten zijn hier nieuwsgierig naar en zullen dan ook hun beste beentje voorzetten!

Voor een aantal muzikanten is het de eerste keer dat ze voor een groot publiek zullen spelen. Kom deze jonge gemotiveerde muzikanten dus een hart onder de riem steken op zaterdag 11 april om 19u30 in de basisschool van Sint-Joris. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan!