Sinterklaas was op bezoek

Op 29 november 2014 kregen onze muzikanten en hun kinderen bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. De muzikanten van de jeugdharmonie verwelkomden de Sint met leuke sinterklaasliedjes die ze hadden ingestudeerd. Jullie vinden hier ook foto’s van.

De Sint was onder de indruk van hun kunnen en hij was niet alleen. Sinterklaas vertelde bij het binnenkomen enkele weetjes over zijn staf, dat was wel interessant. Daarna mochten de kinderen een voor een bij hem op schoot en vertelde hij vanalles over de kinderen. Ze kregen allemaal ook nog een cadeautje en een snoepzakje. Opeens vertelde Sinterklaas dat Zwarte Piet een grote droom had. Hij wou namelijk graag eens dirigeren. Uiteraard hebben we Zwarte Piet hiermee geholpen. Hij heeft de jeugdharmonie gedirigeerd! Het verliep wat stroef, maar het was wel heel leuk.

Zowel de kinderen als de ouders hebben genoten van dit leuke Sinterklaasfeest en ook de muzikanten van de jeugdharmonie vonden het heel tof.

Sinterklaas heeft me verzekerd dat hij volgend jaar zeker opnieuw langskomt omdat het zo gezellig was.

Deze diashow vereist JavaScript.