Ledenactiviteit

Ceciliafeest

Op zaterdag 18/11 vond het jaarlijkse Ceciliafeest plaats. Samen lekker eten en ontspannen moet ook kunnen naast muziek maken. Ook de volksspelen waren zeker een aanrader. Op het einde van de avond werden de diploma’s uitgereikt.

Deze diashow vereist JavaScript.

kerstfeestje jeugdharmonie

Op woensdag 28 december vond het kerstfeestje van de jeugdharmonie plaats. We keken samen een film van Disney omdat we hiervan ook de muziek bij het showconcert gaan spelen. Na de film hebben we lekkere frietjes gegeten om daarna gezelschapsspelletjes te spelen. Kortom het werd een hele fijne avond. Om af te sluiten hebben we nog een lekker ijsje met zelfgemaakte chocoladesaus gegeten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 3 december kreeg jeugdharmonie Con Fuoco Sinterklaas en Zwarte Piet over de vloer.

Alle kinderen van de muzieklessen, alle kinderen van de muzikanten en de jongeren van de jeugdharmonie kregen van Sinterklaas een cadeau. Zwarte Piet strooide het snoep in het rond.

Sinterklaas wist te vertellen dat Connor en Victor nieuw waren in de jeugdharmonie en heel erg hun best doen. Maar de sint wist ook dat de slagwerkers heel wat kattenkwaad uithalen.

Kortom het was een hele leuke avond waar iedereen het naar zijn zin had.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ceciliafeest

Op zaterdag 19 november vond het jaarlijks Ceciliafeest plaats. We starten ons feest met een eucharistieviering waarin we dankbaar zijn voor het voorbije jaar en alle gestorven leden herdenken.

Daarna gingen we richting ons lokaal waar we eerst een korte receptie met toespraak van de voorzitster hadden om vervolgens aan te schuiven aan een warm buffet.

Na het hoofdgerecht werd er even tijd gemaakt om een aantal leden in de bloemetjes te zetten. Maar ook om ons te ontspannen bij de oude volksspelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ceciliafeest wordt kampioenenfeest!

Op zaterdag 21 november vond het jaarlijkse ledenfeest plaats. Dit jaar konden we het omdopen tot kampioenenfeest. We startten met een misviering in Sint-Joris waar we ook onze overleden muzikant René Schroyen herdacht hebben. Nadien trokken we richting ons lokaal waar we eerst een kleine receptie hielden gevolgd door een breugeliaans buffet. Dit werd door iedereen gesmaakt. Er werd veel gebabbeld en gelachen. Aan het einde van de avond werden ook een aantal muzikanten en bestuursleden in de kijker gezet omdat ze reeds een aantal jaar lid zijn van onze vereniging.

Kortom het was een leuke avond in het teken van onze behaalde titel.

Deze diashow vereist JavaScript.

jeugdharmonie sluit werkjaar af

Deze diashow vereist JavaScript.

Op vrijdag 3 juli heeft de jeugdharmonie haar werkjaar afgesloten met een leuke activiteit. Ondanks het warme weer besloten we toch om richting Tessenderlo te trekken om er te railbiken. Dit was heel plezant. Daarna zijn we samen gezellig frietjes gaan eten om vervolgens terug richting Alken te trekken. In de speeltuin kon iedereen zijn zin doen. Enkelen zijn nog gaan waterfietsen, anderen hebben zich nog uitgeleefd op de go-carts en nog anderen hebben wat geluierd in de schaduw. Kortom het was een heel plezante dag! Meer…

Sinterklaas was op bezoek

Op 29 november 2014 kregen onze muzikanten en hun kinderen bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. De muzikanten van de jeugdharmonie verwelkomden de Sint met leuke sinterklaasliedjes die ze hadden ingestudeerd. Jullie vinden hier ook foto’s van. Meer…

huldiging muzikanten en bestuursleden

Op zaterdag 1 februari vond het ledenfeest plaats. We waren gestart met een misviering in Sint-Joris, waarna we naar ons lokaal zijn getrokken. Daar stond ons een gezellig ledenfeest te wachten. Eerst was er een receptie voorzien om nadien de voeten onder tafel te schuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd. Net voor het dessert vond de huldiging van enkele muzikanten en bestuursleden plaats.

leden

 

Meer…

Nieuwjaarsdrink

Op zondag 5 januari werd het nieuwe jaar ingezet. Eerst werd er een korte repetitie gehouden waar al meteen nieuwe muziekwerken op de pupiter kwamen ter voorbereiding van ons showconcert. Na de repetitie werd er op het nieuwe jaar geklonken waar iedereen elkaar de beste wensen gaf. Het werd dan ook een gezellige start van het nieuwe jaar. Meer…