Feesten

Verslagen over feesten

Ontbijtbuffet

Jeugdharmonie Con Fuoco en de Koninklijke Harmonie Sint-Aloysius Alken nodigen u vriendelijk uit op hun ontbijtbuffet op zondag 9 september 2018.

afbeelding ontbijt

 

Praktische info:

zondag 9 september van 8u30 tot 11u in gc Sint-Jorisheem

12 euro per volwassene*

6 euro per kind*

*Deze prijzen zijn inclusief fruitsap, koffie en chocomelk.

Inschrijven is verplicht voor 5 september.

restaurantdag 18 maart 2017

Op zondag 18 maart 2017 organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Aloysius en jeugdharmonie Con fuoco hun jaarlijkse restaurantdag.

 

Er is keuze tussen 3 menu’s: vis, gevogelte en vlees. Voor de kinderen is er koninginnenhapje met kroketten voorzien. Eten kan vanaf 11u30 tot 14u.

Broccoliroomsoep

Dessert: chocomousse of créme brûlée

VIS: Koolvis met mediterraanse tapenade en groenten en kroketten

VLEES: Varkensgebraad met champignonroomsaus, groenten en kroketten

GEVOGELTE: Gevulde kalkoenfilet met sausje van honing en tijm, groenten en kroketten

Kindermenu: broccoliroomsoep, Balletjes in tomatensaus met kroketten + kinderijsje

Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. 11 maart door hier te klikken.

Deze editie zal doorgaan in het gc Sint-Jorisheem, Hendriksveldstraat z/n, 3570 Alken.

 

Ceciliafeest

Op zaterdag 19 november vond het jaarlijks Ceciliafeest plaats. We starten ons feest met een eucharistieviering waarin we dankbaar zijn voor het voorbije jaar en alle gestorven leden herdenken.

Daarna gingen we richting ons lokaal waar we eerst een korte receptie met toespraak van de voorzitster hadden om vervolgens aan te schuiven aan een warm buffet.

Na het hoofdgerecht werd er even tijd gemaakt om een aantal leden in de bloemetjes te zetten. Maar ook om ons te ontspannen bij de oude volksspelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ceciliafeest wordt kampioenenfeest!

Op zaterdag 21 november vond het jaarlijkse ledenfeest plaats. Dit jaar konden we het omdopen tot kampioenenfeest. We startten met een misviering in Sint-Joris waar we ook onze overleden muzikant René Schroyen herdacht hebben. Nadien trokken we richting ons lokaal waar we eerst een kleine receptie hielden gevolgd door een breugeliaans buffet. Dit werd door iedereen gesmaakt. Er werd veel gebabbeld en gelachen. Aan het einde van de avond werden ook een aantal muzikanten en bestuursleden in de kijker gezet omdat ze reeds een aantal jaar lid zijn van onze vereniging.

Kortom het was een leuke avond in het teken van onze behaalde titel.

Deze diashow vereist JavaScript.

huldiging muzikanten en bestuursleden

Op zaterdag 1 februari vond het ledenfeest plaats. We waren gestart met een misviering in Sint-Joris, waarna we naar ons lokaal zijn getrokken. Daar stond ons een gezellig ledenfeest te wachten. Eerst was er een receptie voorzien om nadien de voeten onder tafel te schuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd. Net voor het dessert vond de huldiging van enkele muzikanten en bestuursleden plaats.

leden

 

Meer…