About Anja Maris

Posts by Anja Maris:

muziekkamp voor jongeren van 4 tot 15 jaar

Muziekkamp voor jongeren vanaf geboortejaar 2015. Zowel muzikanten als niet-muzikanten zijn welkom!

Ben je graag met muziek bezig? Dan is dit kamp zeker iets voor jou. We gaan op een speelse manier werken rond ritme, klank en melodie. Jullie leren een heleboel instrumenten kennen en we gaan er ook zelf knutselen.

Speel je zelf een instrument? Breng dit zeker mee!

Kortom aan het einde van het kamp kunnen we een concertje geven met alle deelnemers.

Datum: 27/07/2020 – 31/07/2020

Inschrijven voor 30 juni 2020 via muziekkamp

Meer…

Concert in trio

Op zaterdag 7 april 2018 geeft Jeugdharmonie Con Fuoco een Concert in trio. Zoals de naam doet vermoeden, kan u er genieten van 3 verschillende concerten. De jeugdharmonie Con Fuoco trapt het concert af en wordt gevolgd door De Muziekfabriek uit Kortessem. Na een korte pauze kan u nog genieten van Jeugdkoor Turn It Up uit Terkoest-Alken. Omdat er niets zo leuk is als samen spelen, zullen alle jongeren samen nog een lied spelen op het einde van het concert.

Het concert gaat door in GC d’Erckenteel en begint om 19u30. Deuren openen vanaf 19u.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.harmoniealken.be/showconcert/ of via Nele Maris: 0479/71 37 49 of via de leden van de verenigingen

Kaarten kosten €5.

Tot dan!

Heb je ons al ontdekt op Youtube?

Sinds kort zijn er filmpjes van onze harmonie en jeugdharmonie terug te vinden op Youtube. Je kan deze terugvinden door ‘harmonie Alken’ in te geven in de zoekbalk. Of je klikt hier.

Veel kijk- en luisterplezier!

Con Fuoco in volle voorbereiding

 

00cc

De jeugdharmonie Con Fuoco is in volle voorbereiding voor het showconcert Kings & Queens. Zoals de titel al doet vermoeden zal het een gezellige avond worden tussen de koningen en koninginnen. De nieuwe dirigente Marjoke Swinnen liet dinsdag alvast weten aan de muzikanten dat ze een verrassing in petto heeft wanneer ze goed oefenen voor het concert. Alle muzikanten zijn hier nieuwsgierig naar en zullen dan ook hun beste beentje voorzetten!

Voor een aantal muzikanten is het de eerste keer dat ze voor een groot publiek zullen spelen. Kom deze jonge gemotiveerde muzikanten dus een hart onder de riem steken op zaterdag 11 april om 19u30 in de basisschool van Sint-Joris. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan!

Sinterklaas was op bezoek

Op 29 november 2014 kregen onze muzikanten en hun kinderen bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. De muzikanten van de jeugdharmonie verwelkomden de Sint met leuke sinterklaasliedjes die ze hadden ingestudeerd. Jullie vinden hier ook foto’s van. Meer…

Gezellige avond

Op zaterdag 16 februari werden de leden uitgenodigd voor een gezelschapsspelletjesavond. Het werd een gezellige avond waar veel werd gelachen en veel plezier gemaakt werd. Meer…

Oplossing prijsvraag Sinterklaas

Zoals ik jullie beloofd heb, vinden jullie hieronder het antwoord op de prijsvraag.

Er zijn enkele antwoorden gekomen zoals Peter A. of Willy…

Maar degene die de troon van Sinterklaas wou uitproberen was niemand minder dan Karel Mommen!!!

Helaas heeft niemand het juiste antwoord gegeven, dus kan ik ook geen prijzen uitdelen.

Misschien lukt het bij een volgende prijsvraag!